Novi Sad
23.07.2011.
13:06 > 13:39
Zgrada Radničkog univerziteta, koja je pre jedanaest godina izgorela u velikom požaru, još uvek čeka na obnovu.  
  • Direktor

    24.07.2011 17:42
    Švajs aparati
    Radio 021 je naš B92 i neka bude naš Insajder. Pomozite da se otkrije arčenje para građana.Ko ima koristi da nenamenski troši pare za Švajs mašine.Alal vera !
  • Jo

    24.07.2011 08:09
    Ima se može se
    Evo gde su pare.Odeš u Hadži Ruvimovu koju ste puste pare platili pre par godina i na raskrsnicu sa novim bulevarom pa naplatiš izvodjaču radova ogromnu rupu koja zjapi na sred puta a prošle godine je uradjeno.Pa onda za svaku ploču na trotoaru koja odskače i prska ljude kad je kiša naplatiš,Pa naplatiš dodatne rdove u ulici Janka Veselinovića koja je radjena pre par godina a sad se pojavila rupa i ti daš istoj firmi da ponovo radi.Pa taj da je znao da to napravi ne bi rupa iskočila za par godina
  • Jo

    24.07.2011 08:04
    Možda
    Možda bi mogao grad da uloži pare a da posle toga iznajmljuje prostor jer inonako za koji mesec i godinu propada jedna marksistička tvorevina zasnovana na kradenoj robi koja izdaje lokale koje su njihovi dedovi oduzimali gradjanima posle rata.Mogle bi se dobre pare zaraditi a para ima g-dine bivši poreski inspektore samo nemoj asfaltirati jednu ulicu 5 puta za 10 godina i turati pare u privatne džepove.Ako se dobro sećaš da nalaziš takve ti je nekad bio posao a sad ćutiš i gledaš kako se mulja sa asfaltiranjem.
  • učitelj

    23.07.2011 19:59
    Gde su pare
    Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje daje pare Za Aparate za zavarivanjei šalje svim vojvođanskim školama.Kou tu pere pare.Da li to skrivate od Pajtića!Ko proizvodi te aparate kome trebaju.
    Geafofolije za biologiju poklanjali školama iz Budjeta plaćeno a one su prevaziđene pre 20 godina, Elektonski sistem koji košta i koji je anuliran.
    Gde su pare, dobro kaže Čanak.Direktori škola su ucenjeni i moraju da ćute.Probudite se inteligencijo!
  • Hm

    23.07.2011 14:37
    Greška je vraćati u prethodno stanje.
    Ova zgrada bi mogla vrlo lepo da se obnovi. Spolja staklo, unutra ogromni poslovni prostori bez odvajanja kancelarija. Pogled od gore je stvarno dobar. Recimo ovako: http://bit.ly/qDqf5M http://bit.ly/q5po7A
  • Laki

    23.07.2011 14:37
    vegetacija

    Ljudi zaposleni u Novosadskom otvorenom univerzitetu vegetiraju u Radnickoj ulici i polako NOU propada, iz texta se moze zakljuciti da gradski oci sve uslovljavaju svojim izborom izvodjaca i sopstvenom kontrolom obnove, jer ako oni daju sredstva, oni vode pricu oko radova. To je glavni problem oko kocenja obnove i svih radova. Prica oko osnivackih prava ce izgleda biti davala-uzimala ...
  • Dr Petrovic

    23.07.2011 14:16
    Nije izgoreo ceo Radnicki
    Izgorelo je 5 (ili 6 ) spratova. To je sa tim novcem moglo da se obnovi. Ali alavci su pozurili da prodaju stakla, radijatore, gelendere...kao sekundarne sirovine, da dodele projektovanje kumovima i da izmesetare gradjevinske radove, na skele je bacen novac, otisao po privatnim dzepovima i pojela maca. Sada deca nemaju raspustiliste, mladi nemaju gde da se skoluju itd. Sebicluk i halavost vladaju svetom, pa tako i isprazne duse ce da lutaju svetom.
  • sosa

    23.07.2011 13:47
    Trinaest spratova - baksuz! Niko neće da se lati posla. Više bi ih poštovala da su se pravdali na tu foru, ovako...nemam reči.
  • ns

    23.07.2011 13:41
    bitno je da se ima za franc jožefov most, tunel ispod tvrđave, bulevar u njivi, internet sajtove, suvenirnicu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna